У Харкові подорожчає проїзд в одній із маршруток

Вартість проїзду повісилася на дві гривні

З наступного тижня у Харкові підвищать ціну на проїзд у приміській маршрутці №1200 (ст. м. Індустріальна – ХНАУ ім. Докучаєва). Про це повідомляє портал новин ГородХ.

За інформацією джерела, зміна вартості відбудеться наступної п'ятниці, 10 грудня. Проїзд подорожчає одразу на дві гривні – з 10 до 12 гривень. Оголошення про підвищення ціни на проїзд з'явились у салонах Mercedes-Benz Sprinter, що обслуговують цей маршрут.

Як зазначає в оголошенні Адміністрація ПАТ "АТП 16329", підвищення вартості проїзду в приміській маршрутці №1200 відбудеться через збільшення складових собівартості перевезень.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харківській області у міських автобусах підвищили ціни на проїзд. Перевізники зазначають, що через підвищення ціни метану до 37 гривень вони стабільно зазнають збитків. Варто зазначити, що у попередньому тарифі 2018 року було закладено вартість метану в 19 гривень. Проте з 11 жовтня вартість проїзду становить 10 гривень. При цьому для пенсіонерів та інвалідів 3 групи ціна становитиме 7 гривень, а для дітей від 7 до 14 років лише 3 гривні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині зросли ціни на продукти. За даними ГУ статистики у Харківській області, споживчі ціни у регіоні у жовтні (у порівнянні з вереснем) збільшилися на 1,1%, а з початку поточного року – на 8,4%. Найбільше зросла вартість овочів – на 12,4%. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися