У Харкові звернулися до підприємців міста та області: що сталося

Підприємців консультуватимуть з 15:00 до 16:00

У середу, 8 листопада, для підприємців Харкова та області проведуть “гарячу лінію”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Підприємцям Харківщини розкажуть про нюанси застосування РРО та ПРРО.

“Гарячу лінію” на цю тему проведуть сьогодні з 15:00 до 16:00.

Захід буде проведено за інформаційним сприянням Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА на базі Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва спільно з представниками ГУ ДПС у Харківській області.

Запитання можна ставити за номером телефону: (050) 786 48 88.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом січня-жовтня поточного року близько 12 тис. фізичних осіб-підприємців офіційно зареєстрували бізнес у Харкові. При цьому протягом вказаного періоду припинили діяльність 12,8 тис. ФОП. 

За інформацією Головного управління ДПС у Харківській області, станом на 1 листопада кількість фізичних осіб-підприємців у Харкові становила 118,7 тис. осіб. У міській раді повідомили, що з Харкова перемістили бізнес та змінили свою податкову адресу на іншу область або територіальну громаду за вказаний період 568 ФОП. 

Своєю чергою 803 фізичних особи-підприємця (переважно з деокупованих територій) обрали Харків у якості нової локації для своєї діяльності та змінили свою податкову адресу.

“У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку підкреслили, що повноцінне відновлення у Харкові бізнесу, у тому числі з залученням інвестицій, грантових коштів міжнародних та державних інституцій, є одним із ключових завдань міської влади”, - зазначили у Харківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися