У Харкові встановили крадія, який орудував у супермаркетах (ФОТО)

Зловмисник спричинив матеріальну шкоду на суму близько 6 тис. грн

Поліцейські встановили чоловіка, який вчиняв крадіжки з різних супермаркетів Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Слідчі довели провину зловмисника по шести фактах майнових злочинів у Шевченківському районі міста. 

У поліції повідомили, що з початку року надходили звернення громадян про крадіжки з магазинів. За вказаними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) ККУ.

В рамках досудового розслідування правоохоронці проводили оперативно-розшукові заходи, у ході яких працівники поліції встановили особу зловмисника. Крадієм виявився 42-річний безробітній мешканець Харкова, раніше судимий за аналогічні злочини. 

Своїми діями зловмисник спричинив матеріальну шкоду на суму близько 6 тис. грн. Викраденим розпорядився на власний розсуд.

“25 вересня слідчим Харківського районного управління поліції №3 повідомлено чоловіку про підозру у скоєнні злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб”, - повідомили у поліції.

pictureНа даний час вживаються заходи щодо повідомлення чоловіку про підозру по іншим фактам крадіжок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі Харкова поліцейські викрили чоловіка у скоєнні грабежу

До відділу поліції № 2 Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області 19 вересня звернулася 45-річна жінка. Вона повідомила, що по вулиці Рибалка невідомий чоловік зірвав з шиї золотий ланцюжок. Після чого зник.  За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися