Що сталося у Немишлянському районі Харкова (ФОТО)

Раніше неодноразово судимий чоловік пограбував жінку

У Немишлянському районі Харкова поліцейські викрили чоловіка у скоєнні грабежу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

До відділу поліції № 2 Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області 19 вересня звернулася 45-річна жінка. Вона повідомила, що по вулиці Рибалка невідомий чоловік зірвав з шиї золотий ланцюжок. Після чого зник. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний раніше неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів. Чоловік в серпні поточного року звільнився від відбування покарання у вигляді позбавлення волі за скоєння грабежу.

У зловмисника працівники поліції вилучили речові докази.

У поліції розповіли, що зараз вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція Харкова викрила зловмисника - він обікрав на вокзалі жінку

У поліції розповіли, що чоловік заволодів чотирма валізами, грошима та документами потерпілої. Інформацію про злочин працівники відділення поліції № 1 (з обслуговування залізничної станції) Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області отримали 25 вересня об 11:20. 

Поліцейські опрацювали територію обслуговування та оперативно затримали 45-річного чоловіка, причетного до скоєння крадіжки. Зараз вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися