На Харківщині чоловік посварився з односельцем, двічі вистрілив у нього, а потім переховувався три роки

Нацполіція після трьох років пошуків влаштувала гонитву за злочинцем та врешті затримала його у Харкові

Нацполіція затримала злочинця, який 3 роки переховувався від правосуддя та ув'язнення. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Зловмисник ухилявся від кримінального покарання за скоєння тяжкого злочину, йому загрожувало 5 років позбавлення волі.

Ще в червні 2014 року зловмисник посварився з іншим мешканцем села Хотімля Вовчанського району. 24-річний зловмисник кілька разів вистрелив з пневматичного пістолету у свого опонента. Той отримав наскрізне поранення правого стегна та проникаюче кульове поранення грудної клітини. На зловмисника розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: умисне легке та умисне тяжке тілесні ушкодження.

Після того, як був оголошений вирок, правопорушник ухилився від його виконання та почав переховуватися, після чого його оголосили в розшук.

"11 березня поточного року працівники Управління карного розшуку та інших оперативних підрозділів ГУНП в Харківській області спільно з працівниками відділу поліції № 2 Харківського райуправління № 1, полку поліції особливого призначення і патрульними поліцейськими затримали 31-річного чоловіка біля будинку по вулиці Сидоренківській у Харкові", - розповіли у прес-службі Нацполіції.

За словами поліціянтів, затриманий намагався втекти від правоохоронців, вони розпочали переслідування та схопили злочинця на території промислової зони.

Затриманого порушника незабаром передадуть до відповідної установи, де його направлять відбувати покарання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що директор одного з комунальних підприємств Харківщини завдав збитків державі на 17 млн гривень, уклавши договори, за якими вартість електроенергії для тролейбусів та трамваїв підвищилася у кілька разів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися