Вбив за гаманець: у Харкові чоловік підрізав ножем знайому та забрав усі її гроші

Сутичка трапилася у під'їзді, де зловмисник підстеріг жінку, аби почати виясняти з нею стосунки

Харківська Нацполіція викрила чоловіка, який вбив жінку та заволодів її грошима. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Злочинець підстеріг 52-річну жінку у під'їзді будинку на вулиці Гвардійців-Широнінців,  де вона і проживала. Чоловік був знайомий з померлою та мав з нею конфлікт. Під час розмови між співрозмовниками виникла сварка, яка переросла в сутичку, під час якої зловмисник вихопив ніж та декілька разів вдарив потерпілу. Після цього він схопив її гаманець та втік з місця вбивства.

Коли приїхала швидка, жінка була ще жива, але в лікарні померла від отриманих поранень.

Подія сталася ввечері 10 березня, близько 21:00.

"В ході проведення розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Харківського районного управління поліції № 2 встановили, що до скоєння злочину причетний 28-річний місцевий мешканець", - повідомили у Нацполіції.

За встановленим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали, йому загрожує за вчинення тяжкого злочину від 10 до 15 років або, навіть, довічне ув'язнення.

Злочинцю одразу повідомили про підозру, зараз вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про затримання чоловіка, який стріляв у свого односельчанина, а потім протягом трьох років переховувався від призначеного йому покарання. Коли поліція його знайшла у Харкові, він намагався втекти від правоохоронців через промислову зону, проте скоординовані дії поліціянтів дозволили їм наздогнати правопорушника.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися