У Харкові нетверезого водія, який спричинив смертельну ДТП відпустять під заставу у 181 тис гривень

Суд визначив у якості запобіжного заходу на час розслідування ув'язнення на 60 діб або заставу у 181 тисячу гривень

Харківський суд обрав запобіжний захід та визначився зі статтею ККУ для проведення розслідування щодо резонансного ДТП, яке трапилося 11 березня у Харкові. Деталі про це розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Вчора у Харкові на вулиці Академіка Павлова сталася страшна ДТП за участі Subaru Legacy та ВАЗ 2111 близько 5 ранку. Subaru на величезній швидкості намагалася повернути на провулок Конюшений, але водій не впорався з керуванням, його занесло на зустрічну смугу, де у той момент на світлофорі стояв ВАЗ. Відбулося лобове зіткнення, від отриманих травм водій ВАЗ помер у кареті швидкої допомоги. Йому було 30 років і у нього залишилося двоє неповнолітніх дітей.

У соцмережах повідомляють, що винуватець ДТП, 1996 року народження під час події втікав від поліції, у нього у крові концентрація алкоголю була більше 1 проміле.

Підозрюваного поліція затримала на місці, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Стаття передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Судом визначено запобіжний захід у формі арешту на 60 діб з можливістю внести заставу у розмірі 181 600 гривень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чиновник, якого декілька разів затримували п'яним за кермом елітних авто, хизувався у своїх соцмережах пакунками грошей, які він возить з собою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися