У Харкові накрили сутенерів, які силоміць примушували дівчат до проституції

У злочинному угрупуванні навіть була посада "менеджера" та "модератора"

Злочинний бізнес у Харкові організувала 46-річна місцева жителька. Вона винайняла у різних районах міста помешкання для облаштування там борделей. Про деталі оборудки розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Бізнес-вумен входила у довіру до молодих дівчат, які опинилися у скрутному стані, а потім примушувала їх до надання послуг сексуального характеру - проституції. Жінки "обслуговували" клієнтів у чотирьох квартирах.

picture

Для якісної організації злочинної схеми сутенерка залучила до участі  в "бізнесі" ще трьох сторонніх осіб: чоловіка та двох жінок. 47-річний чоловік виконував роль охоронця дівчат та водія, він слідкував за порядком у місцях обслуговування клієнтів та розвозив жінок на "замовлення".

picture

27-річна жінка виконувала роль "менеджера": саме їй телефонували і домовлялися про послуги клієнти, вона вела їхній запис, призначала дівчат на "замовлення", контролювала їхній вихід, видавала гроші за "роботу".

picture

Ще одна учасниця схеми працювала "модератором": вона давала оголошення в інтернеті, вела акаунти дівчат-проституток.

Після обшуків у квартирах фігурантів та помешканнях, де надавалися сексуальні послуги, слідчі вилучили велику кількість речових доказів скоєного злочину: медикаменти, гроші, фінансові записи, телефони з сім-картами, комп'ютери, лічильні машинки, стартові пістолети та патрони до них, а також секс-іграшки.

На учасників злочинної схеми заведено кримінальну справу за ч.2 ст 303 ККУ: сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові шестеро правозахисників підробляли сутенерами. Вони створили громадську організацію "Міжнародний комітет захисту прав людини", та прикриваючись нею вели нелегальну діяльність.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися