У Харкові міжнародні правозахисники підробляли сутенерами (ФОТО)

Харків'янин організував сутенерський бізнес

У Харкові шість осіб входили до складу сутенерської групи. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Відзначається, що зловмисники входять до складу громадської організації "Міжнародний комітет захисту прав людини". За даними поліції, даний бізнес організував 29-річний харків'янин, а його 28-річний співучасник забезпечував правовий захист жінок від правоохоронних органів. Ще четверо чоловіків (у віці від 20 до 35 років) працювали позмінно. Вони забезпечували охорону жінок та транспорт, який підвозив їх до клієнтів. Крім того, поліціянти встановили 12 жінок, які займалися проституцією.

eGKl0lulXI9T4kYNj0sFoDO_a.jpg

За місцем проживання та в машинах фігурантів правоохоронці вилучили гроші, імовірно отримані від злочинної діяльності, банківські картки, мобільні телефони, газовий балончик, травматичні пістолети з гумовими кулями, документи та особисті записи.

Всім шістьом членам групи оголосили про підозру в сутенерстві. П'ятьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, шостого - цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, в Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвінова. За попередньою інформацією, хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися