У Харківській області хлопець випив зайвого і вкрав дві машини за ніч

За такий жарт 18-річному молодику загрожує 8 років в'язниці

Події відбулися у неділю вночі в місті Куп'янську. Власник одного з постраждалих автомобілів повідомив у поліцію про зникнення свого транспортного засобу. Деталі події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Власник ВАЗ-2013 близько полудня в неділю, 6 червня, зателефонував до районного відділу поліції Куп'янська та повідомив, що живе в Ювілейному районі міста, де він залишив свою машину біля будинку ввечері напередодні, а тепер її немає.

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи і змогли по камерах знайти порушника і затримати його вже через кілька годин. Пізніше знайшовся і автомобіль - недалеко від в'їзду в місто під мостом. Хтось розфарбував його корпус непристойними чорними написами балоном.

Виявилося, що зловмисник викрав машину, ганяв на ній по місту, заїхав у бруд на околиці і застряг, тому він просто кинув транспортний засіб і пішов додому.

Тієї ж ночі він намагався викрасти ще один ВАЗ, але іншої моделі - у ньому він зламав замок і витягнув звідти акумулятор.

Слідчі з'ясували, що 18-річний злодій у ту ніч був дуже п'яний. Наступного дня йому вже повідомили про підозру у вчиненні правопорушення.

Зловмиснику інкримінують злочини за двома статтями КК України: ч. 2 статті 289 - заволодіння ТЗ і ч. 3 статті 185 - крадіжка. Максимальна санкція статей передбачає 8 років ув'язнення з позбавленням майна.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові батько і син організували бізнес по продажу наркотиків. Вони створили телеграм-канал, за допомогою якого торгували психотропними засобами. Загальна вартість знайдених у них наркотиків склала близько 650 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися