"Пограбування на Барабані" - як харківські гангстери влаштували екшн на даху автівки (відео)

Постраждалий застрибнув на капот і влаштував бійку зі зловмисниками прямо під час руху авто

У Харкові троє грабіжників напали на чоловіка в районі оптового ринку Барабашово та забрали гроші. Втім постраждалий не забажав просто так здаватися і влаштував нападникам екшн у стилі GTA. Про деталі події та спецоперації розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

На 37-річного чоловіка напали троє зловмисників одягнених у медичні маски та забрали у нього гроші. Постраждалий почав чинити опір та зірвав з одного з них маску. Грабіжники спробували втекти з місця події на автівці, але чоловік не здавався. Він застрибнув на капот авто, і намагався завадити злодіям поїхати з місця пригоди. Зловмисники цього не очікували, один з них виліз у люк і почав бити власника грошей, прискати йому в очі газовим балончиком, але той продовжував дивом триматися на капоті. Тоді злочинець дістав ніж і вдарив ним чоловіка.

Відео з камер спостереження, хоча воно й має тривалість всього 16 секунд, промовисто свідчить про серйозність злочину. На ньому видно, як машина швидко їде з місця злочину, а на її даху ведеться запекла бійка.

У коментарях харків'яни зазначають, що у пресслужбі поліції несправедливо не згадали собаку, якого видно наприкінці відео - він біжить за автівкою та чоловіками, між якими точиться боротьба, з очевидним наміром взяти участь у конфлікті.

Під час нападу був очевидець, який одразу ж викликав поліцію, там відреагували оперативно і одразу ж ввели спецоперацію "Сирена". Трохи згодом автівка, на якій зловмисники все ж втекли з місця події, була знайдена спаленою у гаражному кооперативі. Оскільки постраждалий зміг запам'ятати чоловіка, з якого він зірвав маску, його особистість була швидко встановлена, так само, як і двох його подільників. Один з нападників, 48-річний громадянин України був затриманий, йому оголошено про підозру.

Звинувачення пред'являється за ст. 187 ККУ "Розбій", вона передбачає максимальне покарання у формі позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як Харківська прокуратура викрила тіньову фірму, яка протягом трьох років займалася "відмиванням" грошей у Харкові.



Активист

23 червня 2021, 13:38

Один гражданин Украины был задержан. А остальные что за граждане по национальности. Второй сорт наверное.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися