На Салтівці підстрелили харківського бізнесмена - що відомо (фото, видео)

Чоловік є членом одного з націоналістичних добровольчих батальонів

У Харкові зранку 30 червня у Салтівському районі невідомий поцілив у чоловіка зі зброї. Поліція розшукує зловмисника. Про відомі наразі обставини події розповіли у відділі комунікації поліції у Харківській області.

Стрілянина відбулася на вулиці Джерельній 9-а у Харкові. Зловмисник вистрілив у 31-річного чоловіка, який знаходився біля своєї автівки. У нього поранення шиї та голови. За свідченнями очевидців, швидка забрала постраждалого у важкому стані до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Один з харківських каналів Телеграм виявив, що постраждалим є заступник директора одного з охоронних агентств Харкова ("Корпус"), а також учасника добровольчого об'єднання "Східний корпус" - Артем Мошенський.

У поліції розповідають, що у потерпілого було зроблено декілька пострілів із невстановленої зброї. На місці зараз працює багато патрульних, слідчих та відповідних служб, які встановлюють обставини та оглядають місце події.

Однією з версій причин стрілянини розглядають політичні мотиви, пов'язані з діяльністю потерпілого.

У місті оголосили поліцейську операцію "Сирена", вжиті заходи щодо встановлення зловмисника.

Справою займаються спеціалісти Харківського районного відділку №2, інформацію було зареєстровано у Єдиному реєстрі заяв та повідомлень.

Єдиному обліку заяв і повідомлень © Харківська область: https://hk.npu.gov.ua/news/Inshi-podiji/policziya-z-yasovuje-obstavini-strilyanini-u-moskovskomu-rajoni-xarkova/

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові просто посеред вулиці загорівся пасажирський автобус та за лічені хвилини згорів вщент. На щастя, автобус вже прямував на кінцеву зупинку і був без пасажирів, водій встиг вистрибнути з палаючого авто до того, як полум'я охопило весь салон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися