Як відреагували в ОПЗЖ на затримання свого представника - суд обрав запобіжний захід Олегу Ширяєву

Судове засідання пройшло спокійно, без сутичок та заворушень

Київський районний суд вирішив залишити під вартою лідера громадського об'єднання "Патріоти - за життя" Олега Ширяєва, якого звинувачують за кількома статтями у злочинах скоєних у 2015 та 2018 роках. Про те, як проходило судове засідання розповіли у Депо.Харків.

На судовому засіданні розглядалося клопотання Харківської прокуратури щодо обрання запобіжним заходом затриманому Олегу Ширяєву тримання під вартою.

Суд частково задовольнив клопотання та постановив тримати Олега Ширяєва під вартою у Харківському СІЗО на термін досудового розслідування, яке триватиме до 12 липня включно. Рішення суду не передбачає права внесення застави.

Під час засідання суд, звинуватив активіста у тому, що він не з'являвся до слідчого для надання показань у рамках справи з розслідування захоплення елеватору у Занках. Але Олег Ширяєв заперечив цей факт, зазначивши, що його не повідомляли про необхідність прийти належним чином.

Після оголошення рішення суду Ширяєва у броньованому автозаку у супроводі озброєних бійців та двох поліцейських автомобілів супроводу забрали у СІЗО.

picture

Незадовго до судового засідання свій коментар щодо ситуації із затриманням Олега Ширяєва дав Ілля Кива - координатор руху "Патріоти - за життя". За його словами, усі звинувачення щодо Олега Ширяєва у його причетності до замаху на члена Нацкорпусу 30 червня є безпідставними. Він розповів, що у день нападу СБУ зверталася до Олега Ширяєва за відеозв'язком та отримала підтвердження того, що на момент події він перебував у Києві.

Також Кива порадив "націоналістам шукати вбивцю серед своїх".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про затримання Олега Ширяєва - його автівку зупинили озброєна група захоплення на вулиці Сумській ввечері 5 липня.



Антибандит

6 липня 2021, 17:39

Следующий "профессор дрочун" Кива? Этот говнюк переобувается за 5 сек.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися