"Я знаю, хто підпалив" - у Харкові вночі вщент згорів мікроавтобус (фото, відео)

Власник згорілого авто впевнений, що знає, чому згоріла його машина, та хто у цьому винен

У Харкові вночі вчергове підпалили автівку. За останні кілька місяців згорілі авто стали вже тенденцією. Найчастіше причиною є підпал з метою помсти чи політичних мотивів. Про деталі пожежі розповіли у пресслужбі ДСНС у Харківській області, відео надсилали харків'яни у місцеві телеграм-канали.

Пожежа трапилася на подвір'ї п'ятиповерхового житлового будинку за адресою вул. Танкопія 35/1. Близько половини другої години ночі до чергової частини ДСНС надійшло повідомлення про палаючу автівку. На місце негайно вирушила команда з 8 спеціалістів 2 відділення 11-ї пожежної частини на автоцистернах.

На місці було з'ясовано, що горить мікроавтобус Ford Transit. На момент прибуття пожежних площа загоряння складала 10 квадратних метрів. О 1:45 пожежу змогли локалізувати, і лише о 2:12 вогонь згас.


Пожежні виявили що загоряння розпочалося приблизно о 1:27 з задньої частини автівки. Мікроавтобус згорів вщент, всередині знаходилася велика кількість овочів, які, вірогідно, призначалися для торгівлі.

Правоохоронні органи встановлюють причину пожежі та деталі події. Сам власник згорілого авто стверджує, що знає винуватця пожежі та його мотиви. У соцмережах висувають версію про причину підпалу - борги власника авто. Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що минулого разу у Харкові підпалили автівку вночі 21 липня у дворі багатоповерхівки на проспекті Перемоги. Тоді, окрім легковика, на який був здійснений напад, згорів також ще один автомобіль, що був припаркований неподалік. Очевидці стверджують, що машина не просто загорілася, але й було чути декілька вибухів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися