У Харкові вночі замість однієї автівки згоріло одразу дві: що трапилося (фото, відео)

Однією з можливих версій про причини загоряння є підпал

Вночі у Шевченківському районі на вулиці згоріли два легкових автомобілі, що були припарковані біля житлового багатоквартирного будинку. Про те, як гасили пожежу розповіли у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Близько 01:51 до чергової частини Служби порятунку ДСНС зателефонували та повідомили про сильне загоряння на подвір'ї житлового будинку на проспекті Перемоги, 48. На місце одразу ж вирушили дві автоцистерни з бригадами Державної пожежно-рятувальної частини №32.

picture

Коли рятувальники вже були на місці, полум'я охопило дві машини: сріблясту Hyundai Sonata та червоний ВАЗ 2109. У іномарці вже палало 4 квадратні метри моторного відсіку та салону, а у ВАЗ - 1 квадратний метр мотору. Попередньо встановлено, що спочатку загорівся автомобіль Hyundai, але через інтенсивність пожежі, полум'я перекинулося і на найближчу автівку.

На відео у соцмережах видно, що під час загоряння Hyundai було чути кілька вибухів. Криміналісти розглядають декілька версій причин пожежі, не відкидають також і версію з умисним підпалом.

Пожежники змогли локалізувати загоряння близько 2:07, а у 02:54 вже повністю побороли вогонь. Криміналісти прибули на місце події вже зранку. Під час надзвичайної ситуації ніхто не постраждав.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що 19 липня на Окружній дорозі сталося лобове зіткнення легковика ЗАЗ та мікроавтобуса Volkswagen. Причиною аварії стало те, що водій ЗАЗ, 20-річний хлопець, заснув за кермом, через що автівка виїхала на зустрічну смугу. У ЗАЗ повністю зім'ялася ліва частина, а у мікроавтобуса - передня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися