Поліція розшукала чоловіка, який влаштував стрілянину в ресторані, його звинуватили у цинізмі та зухвалості

Стрілок відмовляється називати мотиви свого вчинку

Харківська Нацполіція встановила місце знаходження чоловіка, який вночі 21 серпня приїхав до ресторану Biani з автоматом та почав стріляти у повітря. Прокуратура повідомила йому про підозру. Про це повідомили у пресслужбі Прокуратури Харківської області.

Чоловіка звинувачують у грубому порушенні громадського порядку. Його мотивами слідчі назвали "явну неповагу до суспільства". Також у повідомленні про підозру йдеться, що свої дії він скоїв із винятковим цинізмом та особливою зухвалістю.

В свою чергу, затриманий відмовився пояснити мотиви своїх дій слідству.

Наразі достеменно невідомо, з якої саме зброї чоловік здійснював стрілянину.

У прокуратурі пояснили, що дії порушника призвели до того, що робота закладу була порушена, а гості та перехожі перелякалися та ховалися від пострілів.

Підозрюваному 28-річному чоловікові, який ніде не працює інкримінують порушення за статтею 296 ККУ: "хуліганство" з використанням вогнепальної зброї, призначеної для нанесення тілесних ушкоджень. Максимальне покарання, передбачене статтею, передбачає ув'язнення на сім років.

Нагадаємо, що подія трапилася близько 4 ранку 21 серпня на вулиці Ярослава Мудрого. Чоловік йшов по вулиці з автоматом та зайшов до ресторану Biani. Момент пострілів і реакції оточуючих на них потрапив на відео реєстратора в автомобілях, що знаходилися неподалік. Також на відео зняли чоловіка якраз у той момент, коли він з автоматом в руках заходив до ресторану.

"Коментарі" повідомляли, що, за словами свідків, у ресторані відпочивала дружина стрілка, а сам він відбував вдома покарання у вигляді домашнього арешту. Проте, його жінку почали ображати представники "кримінального світу", тому він вирушив в ресторан заступитися за дружину. Коли розмовою владнати справу не вдалося, він повернувся додому, взяв автомат і знову рушив в ресторан, де і розпочав стрілянину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися