У Харкові чоловік вирощував на люстрі наркотики, а в ліфті вкрав гроші у літнього чоловіка (фото)

У помешканні зловмисника були всюди розвішані та розфасовані по банках наркотичні рослини

У Харкові на вулиці Ньютона невідомий зловмисник пограбував 64-річного чоловіка у ліфті. Подія трапилася 13 вересня, того ж дня постраждалий звернувся до поліції. Про те, яких результатів дійшло розслідування розповіли у відділі комунікації Нацполіції Харківської області.

Чоловік розповів про те, що ввечері він заходив у ліфт будинку, де він мешкає, разом з ним туди зайшов незнайомець, який одразу дістав ножа та почав погрожувати. Після того, як власник відмовився віддати рюкзак, зловмисник вдарив його в обличчя, відібрав рюкзак, у якому знаходилися документи, картки та 30 тисяч гривень готівкою, та втік.

Оперативники провели слідчі заходи та з'ясували особистість зловмисника. Ним виявився 44-річний рецидивіст, мешканець Харкова, який раніше осуджувався за подібні корисливі злочини.

Нападник розповів, що скоєння злочину не планував, а просто побачив, як чоловік з грошима в рюкзаку заходить до під'їзду та вирішив, що його можна пограбувати.

До помешкання рецидивіста силовики прийшли 28 вересня. Під час обшуку правоохоронці побачили, що крадій на люстрі вирощує наркотичні речовини рослинного походження, а потім висушує їх на сушилці для одягу. Також у його квартирі було знайдено кілька трилітрових бутилі з вже висушеними наркотиками рослинного походження з різними позначками.

Окрім цього у зловмисника знайшли гранату та речові докази скоєння злочину, про який повідомив постраждалий.

Чоловікові наразі оголосили про підозру за скоєнні розбою - стаття 187 ККУ. Її максимальна санкція передбачає 7 років ув'язнення.

Виявлені речові докази та речовини передані на експертизу для подальшого долучення висновків до кримінальної справи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області чоловік виростив цілий сад конопель. Правоохоронці виявили у нього вдома 63 кущі коноплі. Чоловік заявив, що все це для власного вживання



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися