Вбивство дитини у Харкові: з'явилися нові подробиці

У Харкові жінка задушила дворічного сина та вистрибнула з вікна

Стали відомі деякі подробиці жахливої події, що сталася у ніч проти 8 грудня у Московському районі міста Харків. Про це повідомляє сайт NewsRoom.

Як передає джерело, підозрювана у вбивстві дитини відмовилася від надання свідчень. На цей момент жінка, як і раніше, перебуває в медустанові під охороною.

Сусіди підозрюваної не можуть повірити в те, що трапилося, адже знаю жінку, як дбайливу матір і просто хорошу і світлу людину. За їхніми словами вдалося дізнатися, що тієї ночі у квартирі перебувала тільки мати з дитиною. Батько зараз перебуває на заробітках.

Одна із сусідок жінки розповіла, що жінка дуже спокійна, завжди було видно, що вона піклується про дитину і любить її. Про те, що подібне може статися, ніхто й не можу подумати, бо сусідка ніколи не давала приводів для таких думок.

За словами прессекретаря обласної прокуратури Дмитра Чубенка, мати, яка вбила свою дитину, зізналася, чому зробила такий вчинок. Жінка розповіла, що вона хвора. З цієї причини вона вирішила вчинити суїцид, а сина вбила, тому що вважала, що ніхто, крім неї, не зможе так подбати про її дитину.

Зазначається, що якщо вина підозрюваної буде доведена, то за скоєний злочин харків'янці загрожує покарання у вигляді ув'язнення на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в ніч проти 8 грудня мешканка Харкова 1985 року народження задушила свого дворічного сина, а потім зателефонувала до поліції та вистрибнула з вікна четвертого поверху квартири. Зазначається, що після падіння з висоти жінка залишилася живою. Наразі вона перебуває у лікарні швидкої та невідкладної допомоги під наркозом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у пресслужбі Харківської обласної прокуратури опублікували фотографії з квартири, де в ніч на 8 грудня була задушена 2-річна дитина. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися