У Харкові затримали торговця зброєю, який зберігав удома цілий арсенал

У харків’янина поліція вилучила два автомати, два пістолети, патрони та гранати

https://kharkov.comments.ua/ua/news/society/accidents/19792-u-harkovi-znahodyat-zbroyu-scho-vidbuvaetsya.htmlПоліція затримала торговця зброєю у Харкові. Чоловік продав цілий арсенал, повідомляють у прокуратурі Харківської області.

25-річний харків’янин, з метою подальшого збуту, придбав два автомати “АК-74М” та “АКМ-74”, магазин до нього з патронами калібру 5,45 мм, пістолет системи “ПМ”, магазини до нього з патронами калібру 9 мм, корпуси ручних осколкових гранат Ф-1 й і три підривача до ручних осколкових гранат типу УЗРГМ.

Харків’янин знайшов клієнта, якому спочатку продав автомат за 44 тис. грн, а згодом й інший арсенал, наявний у нього, за майже 100 тисяч гривень.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення правоохоронцями гранат та набоїв у громадян в Харкові. У поліції розповіли, що при перевірці автомобіля на блокпосту при в’їзді до Харкова працівники поліції виявили у 22-річного чоловіка гранати та набої калібру 5,45 мм. Правоохоронці вилучили заборонені предмети та були проведені першочергові слідчі дії. У метрополітені на станції метро “Проспект Гагаріна” працівники відділу поліції виявили у 46-річного чоловіка гранату та запал до неї, а також набої калібру 5,45 мм. Були проведені першочергові слідчі дії. Станом на ранок 14 серпня у поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці разом з військовими на блокпостах перевірили понад 3300 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися