У Харкові поліцейські викрили наркопритон, в якому затримано чотири чоловіки

Господар квартири раніше вже притягався до відповідальності за незаконний обіг наркотиків.

Розпочате досудове розслідування за фактом організації наркопритону в Слобідському районі Харкова. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Як повідомляє слідство, 43-річний харків’янин організував у своїй квартирі наркопритон. Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності і відбував покарання за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. У ході обшуку у квартирі виявлено та вилучено медичні шприци, зіп-пакети з порошкоподібною речовиною, електронні ваги, скляні колби, флакони, трубки із залишками наркотиків тощо.

Також у приміщенні, крім господаря, знаходились двоє жінок та чоловік. Попередньо встановлено, що "гості" — наркозалежні, які прийшли в квартиру вживати наркотики.

Зараз за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом організації та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчиненого повторно (ст. 317 КК України). Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру господарю квартири.

Як уже повідомляли "Коментарі.Харків", у Харкові за торгівлю наркотиками працівники ДБР затримали інспекторку управління патрульної поліції, а також 17-річну дівчину. Про це Суспільне Харків розказав речник територіального управління Держбюро розслідувань Олександр Білка. За його даними, інспекторка збувала наркотики місцевим наркозалежним, слідчі задокументували кілька епізодів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися