У Харкові наркотиками торгують діти та патрульні – дані правоохоронців

У Харкові на торгівлі наркотиками викрили інспекторку патрульної поліції та неповнолітню дівчину

У Харкові за торгівлю наркотиками працівники ДБР затримали інспекторку управління патрульної поліції, а також 17-річну дівчину.

Про це Суспільне Харків розказав речник територіального управління Держбюро розслідувань Олександр Білка, інформують "Коментарі. Харків".

За його даними, інспекторка збувала наркотики місцевим наркозалежним, слідчі задокументували кілька епізодів.

"Зараз вирішується питання повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 та обрання міри запобіжного заходу", — сказав Олександр Білка.

Крім того, у Харкові поліція викрила неповнолітню у збуті наркотиків. Під час особистого огляду та у схованках правоохоронці вилучили згортки з “солями” та амфетаміном.

Так, 15 травня до відділу поліції № 2 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення, що на одному з дитячих майданчиків Слобідського району Харкова перебуває підозріла особа.

Прибувши на місце події, працівники поліції виявили 17-річну дівчину. Неповнолітня зізналася, що має при собі згорток наркотичної речовини "сіль" вагою 70 грамів та 300 грамів  амфетаміну.

Правопорушниця повідомила, що зберігала наркотичну речовину з метою збуту та вказала 7 місць, де раніше сховала закладки.

Наразі дівчині повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися