На вокзалі у Харкові вчинено злочин: подробиці (ФОТО)

Зараз вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину

Поліція Харкова викрила зловмисника - він обікрав на вокзалі жінку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що чоловік заволодів чотирма валізами, грошима та документами потерпілої. Інформацію про злочин працівники відділення поліції № 1 (з обслуговування залізничної станції) Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області отримали 25 вересня об 11:20.

Поліцейські опрацювали територію обслуговування та оперативно затримали 45-річного чоловіка, причетного до скоєння крадіжки. Зараз вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі Харкова повідомили чоловіку про підозру у вчинені шахрайства

Харківське РУП № 3 отримало заяву від чоловіка про те, що невідомий обманом заволодів його грошима в сумі 5 тис. грн. Правоохоронці встановили, що зловмисник розмістив оголошення про продаж сонячних батарей. Потерпілий перерахував кошти “продавцю”. Проте ніякого товару не отримав. 

Працівники райуправління встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився раніше не судимий 30-річний харківʼянин. Слідчим повідомлено чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

А у Харківській області викрили шахрая - він ошукав двох мешканок регіону на суму понад 230 тис. грн.

У поліції розповіли, що зловмисник діяв за шахрайською схемою “Ваш родич у біді”. Під приводом “розв'язання питання” для уникнення кримінальної відповідальності за скоєння ДТП чоловік виманив у постраждалих 238 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися