У Харкові з машини викрали 160 тис. грн: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)

Затримали зловмисника, раніше судимого за скоєння майнових злочинів

У Харкові оперативники затримали раніше судимого чоловіка за скоєння крадіжки з автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що на парковці біля супермаркету у Холодногірському районі зловмисник проник до автівки й викрав 160 тисяч гривень та тисячу євро.

“В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника - 36-річного харків'янина, раніше судимого за скоєння майнових злочинів. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Правоохоронці провели санкціонований обшук автомобіля затриманого, де вилучили грошові кошти, ключі, відмички, рушницю, понад 70 патронів та інші речові докази.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні в Харкові виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку. 

У поліції Харківської області повідомили, що під час патрулювання Київського району міста правоохоронці зупинили водія мотоцикла за порушення правил дорожнього руху. “Під час перевірки документів поліцейські встановили, що даний транспортний засіб не значиться у наявних базах даних. Також, перевіривши через базу Інтерпол, стало відомо, що мотоцикл знаходиться у міжнародному розшуку”, - уточнили у поліції.

Детальніше про подію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися