У Харкові знайшли транспортний засіб, який знаходиться у міжнародному розшуку (ФОТО)

Патрульні зупинили водія мотоцикла за порушення правил дорожнього руху

Патрульні в Харкові виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку. Про це пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що під час патрулювання Київського району міста правоохоронці зупинили водія мотоцикла за порушення правил дорожнього руху.

“Під час перевірки документів поліцейські встановили, що даний транспортний засіб не значиться у наявних базах даних. Також, перевіривши через базу Інтерпол, стало відомо, що мотоцикл знаходиться у міжнародному розшуку”, - уточнили у поліції.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Слідчими буде надана кваліфікація події.

picture

Нагадаємо, що у вересні у Харкові патрульні виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку. 

Патрульні виявили транспорт під час патрулювання на вулиці Академіка Синельникова. Правоохоронці зупинили мотоцикл Honda за порушення ПДР. Під час перевірки документів поліцейські виявили розбіжності у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу та VIN номері. Перевіривши мотоцикл по наявним базам даних, стало відомо, що він знаходиться у міжнародному розшуку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар. Це правило дорожнього руху обов'язкове до виконання. 

Який штраф загрожує за порушення вказаного правила, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися