Допоміг перехожому і втратив майно: що сталося в одному з районів Харкова

Зловмисник викрав телефон та здав його до ломбарду

Харківські поліцейські викрили чоловіка у скоєнні шахрайства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що в жовтні до Харківського РУП № 3 звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що на вулиці Людвіга Свободи малознайомий чоловік попросив у нього мобільний телефон подзвонити та зник. Своїми діями зловмисник завдав заявнику матеріальну шкоду у сумі понад 3 тис. грн. 

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 32-річний безробітний житель Харківського району. Зловмисник здав телефон до ломбарду.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

“Поліція закликає громадян бути обачними та не потрапляти на гачок до шахраїв. У випадку скоєння шахрайства, повідомляйте до поліції за номером “102”, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями у Харкові на медиків, які приїхали на екстрений виклик було вчинено напад. 

У КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" розповіли, що при обслуговуванні екстреного виклику за адресою пр. Слави 7, стався черговий напад на бригаду лікарів та співробітників поліції. Прибувши на адресу виклику бригада ЕМД803 виявила чоловіка в стані алкогольного спʼяніння і жінку, яка представилася його мамою. На момент огляду чоловік мав напад бронхіальної астми та потребував надання допомоги. Однак він без пояснень почав лаятися і напав на бригаду, вдаривши по обличчю фельдшера. 

Детальніше про те, що сталося під час виклику, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися