У Харкові пацієнт напав на медиків та поліцейських: подробиці

Після нападу поліцейська опинилася в лікарні

Днями у Харкові на медиків, які приїхали на екстрений виклик було вчинено напад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

У центрі уточнили, що при обслуговуванні екстреного виклику за адресою пр. Слави 7, стався черговий напад на бригаду лікарів та співробітників поліції.

Прибувши на адресу виклику бригада ЕМД803 виявила чоловіка в стані алкогольного спʼяніння і жінку, яка представилася його мамою. На момент огляду чоловік мав напад бронхіальної астми та потребував надання допомоги. Однак він без пояснень почав лаятися і напав на бригаду, вдаривши по обличчю фельдшера. 

Бригада не вагаючись натисла тривожну кнопку та покинула місце виклику. Дочекавшись патруль поліції, який прибув через 6 хвилин, лікарі повернулися до пацієнта.

Попри присутність співробітників правоохоронних органів, пацієнт поводився агресивно на момент надання медичної допомоги, і як наслідок під час затримання вдарив співробітницю поліції по обличчю. Бригада проїхала разом з поліціянтами до відділку (вул. Маршала Малиновського), де за фактом нападу відкрито кримінальне провадження.

Поліцейській надали необхідну медичну допомогу та госпіталізували до ЛШМД (відділення нейрохірургії) з попереднім діагнозом:  ЗЧМТ. Струс головного мозку. Забій мʼяких тканин обличчя.

У фельдшера бригади - забій мʼяких тканин правої вилиці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні працівники дитячої поліклініки здавали кров. Подробиці участі в акції читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися