У Харкові затримали зловмисника: що в нього виявили (ФОТО)

Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше 10 епізодів крадіжок з квартир

У Харкові поліцейські оперативно затримали зловмисника, коли він виносив з квартири ювелірні вироби та інше майно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що чоловік підібрав ключ від вхідних дверей й проник до приміщення. 

13 листопада правоохоронці затримали порушника біля будинку. Під час огляду в нього виявили речові докази. 

Зловмисником виявився 30-річний харків’янин, раніше судимий за скоєння крадіжок та шахрайства. Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше 10 епізодів крадіжок з квартир. 

“Слідчі повідомили порушнику про підозру. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - уточнили у поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року поліція відкрила 135 кримінальних проваджень за фактами вчинення домашнього насильства. 

У поліції Харківської області наголосили, що працівники підрозділів оперативно та жорстко реагують на усі повідомлення від громадян про фізичне, психологічне, матеріальне та інші види насильства.

За 10 місяців поліцейські територіальних підрозділів ГУНП в Харківській області склали 4199 протоколів про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Детальніше про ситуацію з домашнім насильством в Харкові та області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися