У Харкові зловмисник, погрожуючи ножем, відібрав майно: деталі

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) ККУ

У Харкові працівники поліції затримали зловмисника 2003 року народження за скоєння розбійного нападу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що нападник, погрожуючи ножем, відкрито заволодів навушниками AirPods. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 

Порушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Серед інших пригод, у поліції повідомили, що минулої доби на території Харківщини сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 громадян отримали травми, одна людина загинула.

Зафіксовані правопорушення і на дорогах Харківщини - правоохоронці склали 16 адміністративних протоколів за порушення ПДР:

  • 4 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 6 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 6 – за перевищення швидкості.

“Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на "гарячу" лінію “102”, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot”, - нагадали у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що постійне використання навушників не проходить безслідно для людини. У ДУ "Харківський ОЦКПХ МОЗ” повідомили, щодо цього питання було проведено чимало досліджень. Дослідник Роберт Новак з університету Пердью (США) одним із перших почав бити тривогу, оскільки лікарі почали діагностувати у молодих людей до 30 років стрімку втрату слуху. Однією з причин такої ситуації Новак назвав навушники. 

Як знизити негативний вплив навушників на організм, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися