У Харківській області обікрали АЗС: що забрали зловмисники

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років

У Харківській області правоохоронці затримали чоловіка за скоєння грабежу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Повідомляється, що на автозаправці зловмисник відкрито заволодів спиртними напоями та харчовими продуктами, після чого втік.

У поліції розповіли, що 27 листопада до Ізюмського районного управління звернулась 34-річна працівниця АЗС в місті Ізюм. Вона розповіла, що невідомий чоловік розбив скло вітрини та забрав спиртні напої та харчові продукти.

Оперативники райуправління протягом кількох годин виявили чоловіка, причетного до скоєння злочину. Зловмисником виявився 28-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Ізюмщини.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульні затримали двох чоловіків, які, ймовірно, пошкодили майно у під'їзді багатоквартирного будинку

У поліції Харківської області розповіли, що сьогодні, 27 листопада, вдень на лінію 102 надійшов виклик про адмінправопорушення. Заявник повідомив, що двоє невідомих пошкодили ліфт, поштові скриньки, дроти та елементи освітлення у під'їзді житлового будинку на вулиці Академіка Павлова. Заявник зробив чоловікам зауваження, на що вони пригрозили йому фізичною розправою, після чого пішли з місця події в невідомому напрямку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися