В одному з районів Харкова вандали розтрощили під'їзд (ФОТО)

У Харкові виявили ймовірних зловмисників

У Харкові патрульні затримали двох чоловіків, які, ймовірно, пошкодили майно у під'їзді багатоквартирного будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульну поліцію Харківської області. 

У поліції розповіли, що сьогодні, 27 листопада, вдень на лінію 102 надійшов виклик про адмінправопорушення. Заявник повідомив, що двоє невідомих пошкодили ліфт, поштові скриньки, дроти та елементи освітлення у під'їзді житлового будинку на вулиці Академіка Павлова. Заявник зробив чоловікам зауваження, на що вони пригрозили йому фізичною розправою, після чого пішли з місця події в невідомому напрямку.

“Під час відпрацювання виклику поліцейські виявили схожих за описом чоловіків. Згодом, заявник підтвердив що саме ці громадяни вчинили хуліганство у під'їзді будинку. Для встановлення обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада у Харкові на медиків, які приїхали на екстрений виклик було вчинено напад.

При обслуговуванні екстреного виклику за адресою пр. Слави 7, стався черговий напад на бригаду лікарів та співробітників поліції. Прибувши на адресу виклику бригада ЕМД803 виявила чоловіка в стані алкогольного спʼяніння і жінку, яка представилася його мамою. На момент огляду чоловік мав напад бронхіальної астми та потребував надання допомоги. Однак він без пояснень почав лаятися і напав на бригаду, вдаривши по обличчю фельдшера. 

Детальніше про пригоду читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися