У поліції розповіли про подробиці жорстокого вбивства в Харківській області

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 15 років

На Харківщині слідчі повідомили про підозру чоловіку, який до смерті забив свого батька. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що рідні люди  посварилися і син бив свого батька до тих пір, поки той не помер. Злочин стався 14 грудня в селищі Хорошеве.

Встановлено, що під час сварки зловмисник наніс декілька разів ударів по голові 80-річного батька, а потім почав бити всім, що траплялося під руку. Син не зупинився навіть тоді, коли чоловік впав на підлогу. Він продовжив його бити, поки батько не перестав подавати ознак життя.

52-річного чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

16 грудня чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусіда в Основ`янському районі Харкова. 

У поліції встановили, що 43-річний чоловік знаходився вдома, коли почув, як сусід напідпитку ображає свою матір. Чоловік заступився за жінку. Після чого між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту 39-річний сусід наніс іншому кілька ножових поранень. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер.  Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися