У Харкові сварка призвела до трагедії: що сталося

Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер

Поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусіда в Основ`янському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції встановили, що 43-річний чоловік знаходився вдома, коли почув, як сусід напідпитку ображає свою матір. Чоловік заступився за жінку. Після чого між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту 39-річний сусід наніс іншому кілька ножових поранень. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер. 

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у патрульній поліції Харківської області повідомили, що водій вчинив правопорушення та намагався відкупитися від патрульних.

У поліції розповіли, що на вулиці Карачівське шосе патрульні зупинили авто ВАЗ. Під час спілкування інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився. “Під час складання адміністративних матеріалів чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду у сумі по 5 000 гривень кожному з інспекторів. Правоохоронці неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій на попередження не реагував та наполягав на "вирішенні питання на місці", - розповіли в поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися