Що відбувалося у вечірній час в одному з районів Харкова

Грабіжнику призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі

У Харкові суд визнав винним 34-річного чоловіка у низці грабежів, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. 

Прокурори довели, що раніше судимий чоловік у жовтні-листопаді минулого року скоїв низку грабежів у Немишлянському районі м. Харкова. Жертвами зловмисника ставали літні жінки. Грабіжник орудував у вечірній час, користуючись відсутністю вуличного освітлення. Чоловік виривав з рук у потерпілих сумки, у яких знаходились гроші, мобільні телефони та інше майно. 

Грабіжник навіть не викидав ці сумки, а зберігав їх у своїй квартирі, що зокрема надалі  в сукупності з іншими доказами дало змогу встановити його причетність до пограбувань.

Усього від дій зловмисника постраждали четверо харків’янок. Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину. 

Зараз триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який до смерті побив свого знайомого

У поліції розповіли, що під час святкування дня народження мешканець Чугуївського району побив свого приятеля. Від отриманих травм чоловік помер.

Щодо деталей трагедії, то 27 грудня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з приватних будинків села Стара Покровка чоловіка без ознак життя. На тілі чоловіка експерти виявили ознаки насильницької смерті. Висновки експертизи підтвердили, що 48-річний місцевий мешканець помер внаслідок отриманих травм.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися