На Харківщині свято перетворилось на трагедію: що сталося (ФОТО)

За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі

У Харківській області слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який до смерті побив свого знайомого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що під час святкування дня народження мешканець Чугуївського району побив свого приятеля. Від отриманих травм чоловік помер.

Щодо деталей трагедії, то 27 грудня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з приватних будинків села Стара Покровка чоловіка без ознак життя. На тілі чоловіка експерти виявили ознаки насильницької смерті. Висновки експертизи підтвердили, що 48-річний місцевий мешканець помер внаслідок отриманих травм.

Поліцейські встановили обставини злочину та затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий житель. 

Правоохоронці встановили, що злочин стався 26 грудня. Того дня зловмисник святкував свій день народження. Під час розпиття спиртних напоїв між іменинником та потерпілим  виник конфлікт.  В результаті молодий чоловік одягнув боксерські рукавиці, побив гостя та пішов спати. Потерпілий від отриманих травм помер.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. До суду направлено клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  За скоєне чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканець Харкова ошукав щонайменше 11 людей, пропонуючи їм працевлаштування за кордоном.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися