На Харківщині чоловік напав на перехожого: що відомо

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна

В Ізюмському районі поліцейські затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що неодноразово судимий зловмисник, перебуваючи в алкогольному сп’янінні, відкрито заволодів мобільним телефоном чоловіка та втік з місця злочину.

Вранці 16 січня до Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від 37-річного місцевого мешканця. Він розповів про те, що на нього напав невідомий та відібрав мобільний. 

Поліцейські протягом години затримали чоловіка, який скоїв злочин. Зловмисником виявився 39-річний неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів місцевий мешканець.

Правоохоронці вилучили речові докази та направили на експертне дослідження.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна”, - повідомили у поліції.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні розбою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харківські патрульні продовжують затримувати осіб, які причетні до зберігання наркотиків

У поліції зазначили, що за минулу добу патрульні виявили 8 осіб, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини. Під час поверхневих перевірок поліцейські виявили у громадян речовини синтетичного та рослинного походження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися