У харків'янина відібрали пістолет: що сталося в одному з районів міста

Нападникам загрожує до 10 років позбавлення волі

У Шевченківському районі Харкова зловмисники пограбували чоловіка. У харків'янина відібрали особисті речі, мобільний телефон, навушники, 500 гривень та пневматичний пістолет. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Злочин стався 19 січня по вулиці Бакуліна. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи нападників. Ними виявилися 33 та 36-річні раніше судимі мешканці Харкова. Правоохоронці вилучили речові докази. 

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Того ж дня правопорушникам повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

А 22 січня суд обрав запобіжний захід обом підозрюваним - тримання під вартою на 60 діб.

Нападникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в магазині в Новобаварському районі Харкова вибухнула граната. 

У поліції зазначили, що 21 січня близько 18:00 до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від продавця магазину в Новобаварському районі про вибух гранати.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що до продавчині прийшов її 32-річний співмешканець. В ході конфлікту на ґрунті ревнощів чоловік кинув у приміщення магазину страйкбольну гранату. За даним фактом слідчим підрозділом поліції під процесуальним керівництвом Новобаварської окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Що загрожує зловмиснику, читайте за посиланням

А що сталося на одному з підприємств у Харкові читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися