У Харківській області очікується аномальне потепління та дощі

У Харкові очікується туман, мокрий сніг та ожеледиця

З 22 січня 2021 року в Харківській області очікується аномально тепла погода завдяки винесенню повітряних мас з південного заходу. З 22 до 26 січня буде хмарно з проясненнями. В окремі дні будуть проходити дощі, і спостерігатимуться тумани. Про це повідомили в харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

У п'ятницю, 22 січня, очікується слабкий туман без опадів і ожеледиця на дорогах, а також південно-західний вітер, 7 - 12 м / с. Температура повітря підвищиться до 3-9 градусів морозу вночі та до 0 - 5 градусів тепла вдень.

У суботу, 23 січня, не буде значних опадів, однак ожеледиця на дорогах місцями залишиться. Вітер буде південним, 7 - 12 м / с. Температура повітря знову підвищиться тепер до 0 - 5 градусів тепла вночі та до 3 - 8 градусів тепла вдень.

У неділю, 24 січня, місцями піде невеликий дощ і подекуди ожеледиця на дорогах. Вітер буде південним, 7 - 12 м / с. Температура повітря не зміниться: 0 - 5 градусів тепла вночі та до 3 - 8 градусів тепла вдень.

У понеділок, 25 січня, вночі йтиме невеликий дощ з мокрим снігом, а вдень тільки невеликий дощ. Очікується південно-східний вітер, 9-14 м / с. Температура повітря трохи знизиться: вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень від 2 до 7 градусів тепла.

У вівторок, 26 січня, йтиме невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер буде південно-східний, 9-14 м / с. Температура повітря: 0 - 5 градусів тепла вночі та до 2 - 7 градусів тепла вдень.

Нагадаємо, в Харкові ліквідували пожежу в будинку для літніх людей. На місці пожежі виявлено тіла 15 осіб. 9 осіб врятовано - вони госпіталізовані в лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися