На Харків йдуть холоди та сильні заморозки

У Харкові 24 квітня буде нестійка та вітряна погода

У Харкові 25-28 квітня очікується погіршення погоди. У гідрометцентрі зазначили, що це пов'язано з надходженням холодного арктичного повітря з районів Шпіцбергена та Баренцева моря.

Так вночі на поверхні ґрунту та в повітрі будуть спостерігатися сильні заморозки 0...- 5 ° С (II рівень небезпеки, помаранчевий), вдень температура складе 8 - 14 ° тепла. Середньодобова температура очікується нижче норми на 4 - 6 градусів.

Також в гідрометцентрі зазначили, що в суботу, 24 квітня, погодні умови в Харківській очікується нестійка і вітряна погода. Буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний дощ, місцями гроза. Вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 9 - 14 м / с, вдень пориви 15 - 20 м / с. Температура повітря вночі 2 - 7 ° тепла, а вдень 9 - 14 ° тепла. Атмосферний тиск буде рости та складе 747 - 748 мм рт.ст. (Близько до норми).

У самому Харкові вночі буде помірний дощ; вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 7 - 12 м / с, вдень пориви 15 - 20 м / с. Температура повітря вночі 4 - 6 ° тепла, вдень 9 - 11 ° тепла.

Для довідки: всього метеорологи виділяють три рівні небезпеки: червоний, помаранчевий і жовтий. Під час оголошення "жовтого" рівня синоптики радять місцевим жителям бути дуже обачними під час перебування на території, де прогнозуються небезпечні погодні явища. Вони можуть нести загрозу для інфраструктури регіону, населення та навколишнього середовища.

Нагадаємо, в Харкові, 24 квітня, з 08:00 до 14:00 перекриють рух транспорту по вул. Чернишевській на ділянці від пров. Мар'яненка до вул. Скрипника.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися