Погода на 9 травня у Харкові: буде сильний вітер

У Харківській області за погоду буде відповідати антициклон "Utine"

У Харківській області 9 травня очікується вітряна погода. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Зазначається, що вітер досягне 7-12 м/с, а місцями будуть пориви до 15-20 м/с. Це пов'язано зі східним антициклоном "Utine", центр якого буде над Румунією.

На щастя, опадів практично не буде - тільки невеликий дощ на південному сході. Хмарність буде змінною. Вночі температура від 3 до 8 градусів тепла, вдень від 12-17 градусів із позначкою "плюс".

У прес-службі поліції Харківської області нагадали жителям, що в Україні забороняється використовувати символіку тоталітарних режимів:

- стаття 173-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення забороняє виготовлення і пропаганду георгіївської стрічки. За це передбачено штраф від п'ятдесяти до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією георгіївської (гвардійської) стрічки або предметів, що містять її зображення;

- стаття 436-1 Кримінального кодексу України забороняє виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки і пропаганду комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів. Це карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Раніше "Коментарі" розповідали, що станом на 8 травня коронавірус виявили у 623 осіб. Цей показник - третій по країні. На другому місці Дніпропетровська область - 668 нових випадків, на першому Київ (753 випадки).

В області COVID-19 діагностували вже у 140 021 людини. За добу коронавірус забрав 20 життів. За весь період пандемії в області загинуло 2885 хворих, видужало - 114 369, знаходиться під наглядом медиків 23 767 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися