Якою буде погода в Харкові до 29 травня

Синоптики попередили харків'ян про дощі

У вівторок в Харкові буде хмарно, але з проясненнями. Днем істотних опадів не буде, а температура повітря буде плавати від 21 до 23 градусів тепла. Про це повідомили в Харківському гідрометцентрі.

У середу взагалі не буде опадів, проте хмарність збережеться. Вітер від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі - 9-14 градусів тепла, вдень - 21-26.

У четвер також не буде істотних опадів, а температура вночі підніметься до 10 - 15 градусів тепла. Днем залишиться на 21- 26 градусах. Вітер від 5 до 10 м/с.

У п'ятницю вночі не буде істотних опадів, а вдень місцями невеликий дощ та гроза. Вітер від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі 11 - 16 ° тепла, вдень 23 - 28 °.

У суботу буде невеликий дощ, а місцями та гроза. Вітер все ще від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі 12 - 17 ° тепла, вдень 23 - 28 °.

Нагадаємо, з 1 червня в Харкові та регіоні почнеться пляжний сезон. Однак станом на сьогодні не всім пляжам дозволено приймати відпочивальників, оскільки деякі не відповідають санітарним нормам.

Повідомляється, що  жителям заборонили купатися у двох водоймах. Під удар потрапили міські пляжі в Богодухові та Краснокутську. Їх санітарний стан поки не задовільно і фахівці будуть їх вивчати більш ретельно.

При цьому профільні відомства все ще продовжують перевірку зон відпочинку в регіоні. До кінця місяця планується досліджувати 25 пляжів області, які користуються популярністю серед жителів. Потім експерти мають намір перевірити дев'ять водойм, що знаходяться поблизу дитячих таборів та зон відпочинку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися