Град, дощ та вітер: Якою буде погода в Харкові на вихідних

Харківські синоптики розповіли якою буде погода в кінці травня

У Харківській області 29 і 30 травня буде нестабільна погода. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

За даними синоптиків, по всій області періодично будуть йти дощі, а іноді вони будуть супроводжуватися і грозами. Більше того, місцями взагалі можливі град та шквальний вітер.

У суботу, 29 травня, у всій області буде хмарно з проясненнями. Вночі та вдень очікується короткочасний дощ, а місцями та злива з грозою. Пориви вітру піднімуться до 15-20 м / с. Температура вночі буде від 12 до 17 градусів тепла, а вдень – від 24 до 29 градусів.

У самому Харкові вночі буде 14-16 градусів тепла і невеликий дощ. Удень – короткочасний дощ з грозою, а температура підніметься до 25-27 градусів тепла.

У неділю, 30 травня, буде дощ з грозою і місцями град. Вітер буде триматися від 15 до 20 м / с. Температура вночі від 12 до 17 градусів тепла, а вдень – від 22-27 градусів тепла.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 30 травня з 16:00 до 19:30 обмежать рух транспорту по площі Свободи на ділянці від спуску Клочківського до вул. Трінклера. Також транспорту заборонять там паркуватися. Відзначається, що перекриють зазначену ділянку через заходи. Річ у тому, що в саду ім. Шевченка пройде шоу-хід "Парад мрії LIVE". Захід проведуть з нагоди   Міжнародного дня захисту дітей.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися