У Харкові перекриють площу Свободи: Коли та навіщо

Площу Свободи перекриють на кілька годин

У Харкові 30 травня з 16:00 до 19:30 обмежать рух транспорту по площі Свободи на ділянці від спуску Клочківського до вул. Трінклера. Також транспорту заборонять паркуватися там. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що перекриють зазначену ділянку через заходи. Річ у тому, що в саду ім. Шевченка пройде шоу-хід "Парад мрії LIVE". Захід посвітити Міжнародному дню захисту дітей.

Нагадаємо, в Харкові 27 травня з 09:00 та до 20:00 тролейбуси за маршрутом №36 курсують по іншому. Відзначається, що ТОВ "Паркінг" проводить капітальний ремонт. Через це заборонили рух тролейбусів на вул. Ощепкова на ділянці від вул. Танкопія до просп. Московського.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові в рамках фестивалю Kharkiv Music Fest 2021 стартував проєкт ArtPiano, в рамках якого на вулицях міста встановили 10 музичних інструментів, розмальованих дивовижними візерунками.

Інструменти організаторам віддають місцеві жителі - у когось старе фортепіано стоїть роками, а на проєкті ArtPiano, йому дають нове життя. Справжні художники розписують корпусу музичних інструментів і створюють з них твори музично-художнього мистецтва.

Натхнення для організації ArtPiano організатори фестивалю отримали від всесвітнього проєкту "Play me, I'm yours", який вже 10 років існує на вулицях понад 60 міст світу. У Харкові проєкт покликаний привернути жителів до активності та відповідальності за свою навколишнє міське середовище, а класичну музику і мистецтво зробити доступним і сучасним.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися