Погода в Харкові: Червень зустріне жителів дощами та грозами

Червень подарує жителям Харківщини більше опадів ніж зазвичай

У Харкові та області весь червень температура повітря триматиметься в межах 20 градусів тепла. Про це повідомили на своїй сторінці в Facebook в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Відзначається, що в області кількість опадів складе 120-170% від середніх показників. При цьому найбільше на вказаний відсоток вплине саме перша половина місяця.

У Харкові 1 червня вночі та вдень будуть йти дощі, а місцями жителі почують і грозу. Пориви вітру піднімуться до 15 - 20 м / с днем. Температура повітря вночі від 9 до 11 градусів тепла, а вдень від 12 до 14 градусів.

На наступний день, 2 травня, буде хмарна погода. Більш того очікується сильний дощ з грозою. Вітер північно-східний, 7-12 м/с; місцями пориви до 15-20 м / с. Температура повітря вночі буде від 9 до 14 градусів тепла, а вдень від 14 до 19 градусів.

Крім цього синоптики сказали, що в Україні малоймовірні періоди аномальної спеки в червні. Проте в другій половині червня піки максимальної температури в окремі дні можуть досягати 30 ... 33 градусів.

У Харкові у 2022 році холодна вода та водовідведення стане дешевше. За словами директора фінансово-економічного департаменту КП "Харківводоканал" Яни Хайло, тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для людей, які не є суб'єктами господарювання знизяться на 0,072%, а для суб'єктів господарювання, - зменшаться на 0,06%.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 28 травня на 55-му році життя помер настоятель храму ікони Божої Матері "Стягнення загиблих" протоієрей Олександр Заїка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися