Синоптики розповіли, коли в Харківській області закінчаться дощі

Погода трохи перепочине, а потім знову заллє Харківську область дощами

Харківські синоптики пообіцяли місцевим жителям відносно сухе завершення робочого тижня. Хоча сезон дощів не закінчується.

По всій Україні погоду провокує південно-східний циклон, який вже майже тиждень стоїть на місці, потроху розвертаючись на різні боки проти годинникової стрілки. Про те, яка буде погода у Харкові та області у п'ятницю, 4 червня, розповіли у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Дощ очікується лише глибокої ночі, а на ранок вже буде сухо і навіть встигне підсохнути асфальтове покриття на автомобільних дорогах.

У Харкові протягом дня буде похмура погода з нетривалими проясненнями, а в області де-не-де зранку може визирнути сонце. До вечора небо знову стане сірим і готуватиметься до нової порції злив, які обіцяють вже у вихідні.

Через відсутність опадів температура повітря трохи зросте і по обіді потепліє до +20 °С.

Вночі у Харкові та області буде прохолодно. Стовпчики термометрів показуватимуть +12 +13 °С. Зранку та вдень повітря потроху прогріватиметься до +16 +19 °С. Ввечері температура знову опуститься до позначки у +15 °С.

Протягом дня в регіоні очікується слабкий переважно північний вітер з поривами до 8 м/сек у Харкові та трохи сильніший - до 10 м/сек - в області.

Атмосферний тиск у Харкові та області буде трохи підвищеним і складатиме 750-752 мм ртутного стовпчика.

Тривалість світлового дня продовжує збільшуватися, і 4 червня складатиме 16 годин 10 хвилин. Світатиме о 04:28, а за обрій сонце сховається о 20:38.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що напередодні погода у Харкові "реабілітувалася" за дощі та прохолоду й подарувала харків'янам дивовижне небо, яке вигравало різноманітними барвами і чудернацькими візерунками.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua

Владимир

4 червня 2021, 07:00

Просто мрак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися