У Фінляндії зараз тепліше, ніж на Харківщині: Потепління чекати поки не варто

Вихідні зустрінуть харків'ян черговими дощами

У Харківській області третій день червня поспіль холодно, волого і періодично йде дощ. Що буде з погодою далі розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Відзначається, що зараз середня денна температура повітря нижче норми на 4 °C. В установі додали, що в Харківській області денні температури не перевищують 12 °C. При цьому далеко на північ від полярного кола в Фінляндії спостерігається спекотна погода з максимальною температурою 29 °C.

A4KW8IBTpLRowGYn_1QjIHlGz.png

Синоптики додали, що на вихідних значного потепління на Харківщині можна не чекати. За їхніми прогнозами, денні температури будуть від 15 до 20 градусів тепла. При цьому періодично йтиме дощ. Такі умови все ще пов'язані з малорухливим циклоном.

Нагадаємо, по всій Україні погоду провокує західний циклон, який вже майже тиждень стоїть на місці, поступово розгортаючись в різні боки проти годинникової стрілки.

У Харкові 4 червня протягом дня буде хмарно з нетривалими проясненнями, а в області подекуди вранці може виглянути сонце. До вечора небо знову стане сірим і буде готуватися до нової порції злив, які обіцяють вже у вихідні. Через відсутність опадів температура повітря дещо підвищиться і після обіду потеплішає до 20 ° С.

Тривалість світлового дня на 4 червня складає 16 годин 10 хвилин. Світанок був о 4:28, а за горизонтом сонце сховається о 20:38.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що напередодні погода в Харкові "реабілітувалася" за дощі та прохолоду і подарувала харків'янам дивовижне небо, яке прикрасили різноманітними фарбами та химерними візерунками.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися