Під Харковом дощі змили асфальт: Величезна яма (ВІДЕО)

В Ізюмі дощі змили дорогу

Червень зустрів жителів Харківської області нескінченними дощами, які не хочуть закінчуватися. Іноді зливи призводять до збитків, а саме зруйнованим дорогам. Один з таких випадків очевидці зняли на відео та опублікували в соцмережах.


На кадрах показана одна з вулиць в Ізюмі. Там дощі створили потужний потік, який змив частину дороги. Таку "крадіжку" зафіксували по Олександрівському провулку. За словами місцевих жителів, аналогічна ситуація спостерігається і на вулиці Покровській.

Нагадаємо, останні кілька днів Харків і область заливають дощі. Синоптики практично щодня попереджають про зливи та грози. Фахівці повідомляли, що в Харкові та області протягом червня температура повітря триматиметься в межах 20 градусів тепла.

Крім цього, синоптики сказали, що в Україні малоймовірні періоди аномальної спеки в червні. Проте в другій половині місяця піки максимальні температури в окремі дні можуть досягати 30 ... 33 градусів.

Відзначається, що в області кількість опадів складе 120-170% від середніх показників. При цьому найбільше на вказаний відсоток вплине саме перша половина місяця.

Раніше "Коментарі" розповідали, що Харківська область отримала 183 мільйони додаткового фінансування на дороги. У пріоритеті будуть ділянки, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури - прийомні відділення лікарень і амбулаторій.

В рамках президентської програми "Велике будівництво" в Харківській області відремонтують 14 доріг місцевого значення. З них на чотирьох об'єктах роботи вже завершені - це траси "Дергачі - П'ятихатки", "Богодухів - Валки - Нова Водолага", а також "Зміїв - Таранівка" і "Нова Іванівка - Орілька".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися