У Харківській області вітер повалив дерева (ФОТО)

На Харківщині від сильного вітру були повалені дерева

У Харківській області 29 липня негода повалила дерева на дорогу і дах житлового будинку. Відповідні фотографії опублікували у пресслужбі ДСНС регіону.

У Балаклії (селище Савинці на вулиці Комунальна) о 19:00 сильний вітер повалив дерева на Савинське шосе. Вони впали прямо на проїжджу частину.

У селі Милівка на вулиці Миру вітер закинув дерево на дах житлового будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Все сталося о 19:47.

Рятувальники в обох випадках просто розпиляли дерева і прибрали їх. Всього на місцях працювали три одиниці техніки та 11 осіб особового складу.

Контекст:

У п'ятницю, 30 липня, погодні умови в Харкові та регіоні буде визначати розмите поле зниженого тиску. Спека триматиметься, проте вже з локальними короткочасними дощами. Синоптики також відзначають мінливу хмарність. Місцями в області можливий короткочасний дощ з грозами. Вітер - південно-західний, 5-10 м/с. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +16...+21 градуса, вдень - +29...+34 градусів.

У Харкові жителі насолоджувалися захопливими чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів було таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи та "розмалювала" горизонт і небо дивовижними фарбами та химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі.

Небо дарує харків'янам таку красу вже не вперше. "Коментарі" розповідали про дивовижну веселку і приголомшливий захід сонця, які також потрапили на камери місцевих жителів.

Крім того, в матеріалі нашого видання можна прочитати, що в харківському Саржиному Яру через спекотну погоду помирає форель. Відповідні фотографії опублікували в соцмережах.



?7.(9'

30 липня 2021, 16:02

. Рд

Дед Миха

30 липня 2021, 12:43

У кого-то может быть и дождь. А тут и три капли до земли не долетели. Два раза уже дождь обещали, да видать обещанного три года ждут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися