Чи буде дощ у перший день серпня в Харкові: прогноз погоди

Яким буде перший день серпня в Харківській області

У Харківській області погода 1 серпня формуватиметься під впливом малоградієнтного поля зниженого тиску. Подробиці розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Сьогодні в регіоні буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вдень коливатиметься від 30 до 35 градусів тепла. У місті все буде приблизно так само, проте температура повітря буде від +32 до +34 градусів.

Також синоптики попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки (5 клас). Радіаційний стан навколишнього середовища в Харкові на 31 липня становила 10 мкР / год.

Також у Гідрометцентрі поділилися температурними рекордами на 1 серпня. Так, максимальну температуру у 37,8 градусів тепла фіксували в 2010 році, а мінімальну у +9,8 градуса - ще в 1971.

Інші новини:

У Карпатах 29 липня блискавка влучила в групу туристів. Постраждали жителі Харкова, Львова, Києва та Закарпатської області. Зазначається, що вісім туристів йшли біля гори Кругла Боржавського хребта і в якийсь момент в них вдарила блискавка. Всього постраждали чотири людини. Рятувальники швидко приїхали на місце, допомогли людям, спустили їх вниз і передали медикам.

У харківському Саржиному Яру помирає форель. Потрібно зазначити, що форель - північна риба і для неї максимально комфортна температура повинна становити не більше +26 градусів. У природі вона могла б поплисти на глибину, але там дуже мілка водойма.

У Харкові жителі насолоджувалися чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів був таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи та "розмалювала" горизонт і небо дивовижними фарбами та химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися