У Харкові та області очікуються погодні зміни: синоптики озвучили прогноз

Опадів не прогнозується

Сьогодні, 4 серпня, погода в Харкові і області буде сонячною. Температурні стовпчики будуть показувати значення до +30 градусів. Але вже завтра в місті і регіоні можна буде спостерігати хмари, проте дощів вони не принесуть. Про це свідчать дані Sinoptik.

Вранці температурні показники будуть знаходитися в межах +15 ...  +23 градуси, вдень - температура повітря буде коливатися в межах  +27 ...  +28 градусів, а ввечері очікується близько  +23 градусів.

Опадів завтра в місті і області не передбачається.

Також відомо, що за останні 130 років максимальна температура 5 серпня була зафіксована в 1972 році. Термометри показували  +35 градусів. Мінімальний температурний показник зафіксували в 1969 році - 7,6 градусів зі знаком " +".

Нагадаємо, що в Харківській області липня був дуже спекотним , а опади випадали нерівномірно. Це було пов'язано з постійним надходженням жаркого повітря з південного сходу. В регіоні середньомісячна температура виявилася на 2,5-3,5 градуса вище норми і становила  +23,5 ...  +24,9 ° С (в Харкові середня температура склала  +24,7 ° C). При цьому максимальні значення досягали  +34 ...  +37 градусів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в харківському Саржиному Яру вмирає форель. Потрібно відзначити, що форель - північна риба і для неї максимально комфортна температура повинна становити не більше  +26 градусів. У природі вона могла б поплисти на глибину, але там дуже дрібна водойма.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Харкові жителі насолоджувалися чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів було таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи і "розмалювала" горизонт і небо дивовижними фарбами і химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися