Синоптики спрогнозували зміни погоди в Харкові та області: прогноз

Можливі короткочасні дощі

За даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 12 серпня, в місті та області очікується мінлива хмарність. Місцями можливий короткочасний дощ з грозами. Про це сказано на офіційному сайті відомства.

За даними синоптиків, температура в Харківській області буде коливатися в межах +17...+22 градуси вночі, і +26...+31 градус вдень.

По місту опадів завтра не очікується. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +28 .. +30 градусів, а вночі температурний показник опуститься до +1 ...+19 градусів.

Вітер в регіоні — північно-західний, 5-10 м / с.

Температурні рекорди 12 серпня:

МАКС: 34.1 °С (1966 год)

МІН: 6.6 °С (1956 год)

Також про погоду:

У Харкові 7 серпня в деяких районах пішов дощ з градом. У соцмережах люди виклали відео негоди на Північній Салтівці. В цілому жителі пишуть, що дощ пішов на проспекті Тракторобудівників, Лисій горі, вулиці Клочківській. Своєю чергою град розміром з горох був тільки на Північній Салтівці.

У Карпатах блискавка влучила в групу туристів. Постраждали жителі Харкова, Львова, Києва та Закарпатської області. Відзначається, що вісім туристів йшли біля гори Кругла Боржавського хребта і в якийсь момент в них вдарила блискавка. Всього постраждали чотири людини. Рятувальники швидко приїхали на місце, допомогли людям, спустили їх вниз і передали медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що другий літній місяць в Харківській області був дуже спекотним, а опади випадали нерівномірно. Фахівці пов'язують це з надходженням жаркого повітря з південного сходу.



Вадим

12 серпня 2021, 10:35

Размоет опять всё

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися